Ansiktsbehandling

Microneedling / Dermapen

Microneedling är en effektiv hudföryngringsmetod som går ut på att man för en rulle med små vassar nålar över huden. Detta orsakar en återgång i huden och hudens svar på denna återgång är en stimulering och nybildning av kollagen och elastin. Detta ger huden ett jämnare och yngre utseende.

Behandling kombineras med olika serum för att ge en effektive och synbart resultat. man kan kombinera behandlingarna med en kemisk peeling samt med IPL som kan ger resultat redan vid den första behandling. En behandling tar ca 40-60 minuter. Oftast ser man resultat efter en behandling och du börjar se slut resultatet efter 1-6 veckor men en kur på 3-6 gånger rekommenderas alltid. Vid specifika problem såsom acneärr och hudbristningar kan fler behandlingar krävas.

Vad kan man behandla?
Åldrad och solskada hud
Ärr
Linjer och rynkor
Hudbristningar

Hur går behandlingen till?
Först får du komma på en kostnadsfri konsultation där en behandlingsplan läggs upp specifikt för dig.

Huden bedövas med en kräm. Rullningen sker efter ett speciellt schema och behandlaren väljer att ha de verksamma krämerna på huden antingen före eller efter rullningen beroende på hudproblem.

Behandlaren lägger sedan på serum och lugnande mask.
Den rullade huden lugnar sig väldigt fort men vi rekommenderar att du väntar med hudtäckande make up till dagen efter behandlingen och undvik solljuset.

Hos oss på Fairies Nails And Beauty erbjuder även kemisk peeling och portömning kontakt gärna oss så berätta vi mer.